e-bogen logo

Anskaffelse af e-bøgere-bøger

E-bøger downloades som regel fra internettet – eller sendes evt. elektronisk fra forfatteren selv – hvorefter du kan læse bogen på din computer eller eventuelt på en e-bogslæser, smartphone eller iPad.

Hvilke programmer du skal bruge til at læse din e-bog med, afhænger af bogens format og de tilhørende rettigheder og licenser.

Du kan blandt andet købe e-bøger hos amazone (engelske) eller hos saxo.com, hvor du også kan læse mere om e-bøger, samt hvordan du køber og henter dem.

Publizon kan du læse yderligere om e-bøger, en grundig vejledning til hvordan du downloader e-bøger og evt. løser problemer i forbindelse med download.

Efterhånden som e-bøger også bliver populære i Danmark vil du på denne hjemmeside læse meget mere om e-bøger. Det bliver sandsynligvis også muligt at få hjælp til at designe og udgive din egen e-bog — eventuelt kombineret med en almindelig papirbog.

Jeg er forfatter og har et lille forlag (Nomedica og Netboghandler). Vi har endnu kun lidt erfaring med e-bøger, men vi arbejder på det :-)

Er du interesseret i at få udgivet en e-bog, kan du sende en mail, og vi kontakter dig med flere oplysninger, når det bliver aktuelt.